Mette.jpeg

mette@plads.org  /  +45 51626290  /

  • LinkedIn - Grå Cirkel

KOMPETENCER

  • Ledelse og byudvikling indenfor politiske mål, fagforvaltning, civilsamfund og øvrige forvaltninger.

  • Samarbejdsprojekter med almene boliger, der bygger bro mellem kommunale mål, almene boligers perspektiver og beboerdemokratiet.

  • Proces- og innovationsledelse med godt tag på delmål og realisme.

  • Synergier mellem det fysiske miljø og det levede liv.

METTE PRAG

Arkitekt MAA, Partner

Mette er uddannet Arkitekt MAA i 1992, med en bachelor i Strategisk ledelse og organisation fra Metropol 2015.

 

Mette har oprindeligt en baggrund som bygningsarkitekt, men hendes store interesse for strategisk byudvikling, har siden ført hende til Områdefornyelserne i Københavns Kommune, hvor hun senest har været Projektchef for Områdefornyelsen på Indre Nørrebro fra 2014-2020.

Mette er en dreven strateg, og har en særlig evne til at hæve blikket, og se de konkrete projekter, aktørlandskabet og problemstillinger i et større perspektiv, som bidrager til større forankring og mere robuste løsninger.

 

Mette har et indgående kendskab til den politisk drevede organisation, som gør hende i stand til at danne sig et hurtigt og effektivt overblik over de enkelte projekters relevante nøgleaktører og beslutningsniveauer. Samtidig har hun altid et skarpt øje for, hvordan strategiske visioner kan operationaliseres i driften.

Mettes kombination af arkitektfaglighed, erfaring med sociale processer og ledelse, giver hende et stærkt blik for strategisk og politisk byudvikling, samt for samarbejde og samskabelse i tværfaglige arbejdsgrupper